VANCOUVER – JOE FORTES RESTAURANT

VANCOUVER – JOE FORTES RESTAURANT

The Mitchel Park Library and Community Center is underway for a new 56,000 square foot joint facility of the main library and community center. The new facility will be built on the parking lot on south side of the current community center, and it also features two PRO WALL®‘s on the East and North side. The PRO WALL®‘s combined cover 550 sq ft of the building surface, and is a wonderful living work of art that greets people as they enter the building. PRO WALL® is the most sustainable, comprehensive and widely used system in the industry. PRO WALL® is specifically designed to withstand the rigors of an outdoor environment, remaining beautiful for years.

Project Details

CLIENT

JOE FORTES RESTAURANT

ARCHITECT

 

PLANT DESIGNER

JOE FORTES RESTAURANT

MAINTENANCE CO.

DATE INSTALLED

MAY 2008

PRODUCT

PRO WALL®

SIZE

168 SQ FT

INSTALLER

LOCATION

EXTERIOR

PLANTS

VINCA MINOR

EUON. EMERALD GAIETY

HEUCHERA CHOCOLATE RUFFLES

COTONEASTER

CAREX BUCHANANII

CYRTOMIUM RUCKFORDIANUM

JASMINE

PHLOX SUBULATA

LEPTINELLA X PLATTS BLACK