VANCOUVER – BENTALL CENTER

VANCOUVER – BENTALL CENTER

The Olympic and Paralympic Village Vancouver is located on the south-east side of False Creek in Vancouver. It has remarkable views of the city’s downtown skyline and the Coast Mountains. It has been designed to be Canada’s first LEED Gold community.

The green wall installed in the lobby of the building is nothing short of a living piece of art. It is Located in the front entrance of the building, where residents pass it each day, whether to or from home or when picking up the mail.

Project Details

CLIENT

BENTALL PROPERTY MANAGEMENT

ARCHITECT

 

PLANT DESIGNER

DEBBIE KOTALIC

MAINTENANCE CO.

GSKY PLANT SYSTEMS,
INC.

DATE INSTALLED

MARCH 2007

PRODUCT

VERSA WALL®

SIZE

160 SQ FT

INSTALLER

GSKY PLANT SYSTEMS,
INC.

LOCATION

EXTERIOR

PLANTS

POTHOS

DRACAENA

FICUS