BOSTON – TWITTER CAMBRIDGE

Twitter, Inc. has officially found a new nest in Cambridge, Massachusetts. The new home will serve as the social media giant’s East Coast headquarters. Like its San Francisco office, the Cambridge space also features a lush, verdant GSky Green Wall unique to the entrance of the Boston branch and the company’s brand. The new headquarters is designed in such a way to bridge the connection between the two offices, so that the presence of the company can be experienced all throughout. The beautiful GSky living wall is a visual display of the company’s focus on growth, and adds aesthetics to the room by creating a greener work environment.

0/5 (0 Reviews)

Project Details

Architect

INTERIOR ARCHITECTS

Plant Designer

DEBBIE KOTALIC

Date Installed

FEBRUARY 2014

Product

VERSA WALL®

Location

INTERIOR

Size

144 SQ FT